/Bestuur
Bestuur 2019-11-07T12:48:22+00:00

CBS Het Westpunt maakt deel uit van Stichting PCBO Rotterdam-Zuid. Deze stichting is het schoolbestuur voor 32 basisscholen in Rotterdam-Zuid. Daaronder zijn twee scholen voor Speciaal Basisonderwijs (SBO) en twee scholen voor Speciaal Onderwijs. Op deze laatste twee zijn afdelingen voor voortgezet speciaal onderwijs (VSO ZMLK).

Bij de meeste scholen van PCBO hoort een peuterspeelgroep of werken scholen samen met een peuterspeelgroep. CBS Het Westpunt werkt samen met Dribbel, een peuterspeelzaal van KinderDam. De Stichting heeft bijna achthonderd medewerkers in dienst die werken voor in totaal zo’n zevenduizend leerlingen.

Stichting PCBO heeft als doel het verzorgen van inspirerend kwaliteitsonderwijs op christelijke grondslag in Rotterdam-Zuid. PCBO richt zich op vier thema’s:

1. Kinderen centraal
  2. Ouders als partner