Ouderparticipatie

/Ouderparticipatie
Ouderparticipatie 2018-01-10T16:01:31+00:00

Ouderbetrokkenheid is de betrokkenheid van ouders bij de opvoeding en het onderwijs van hun kind, zowel thuis als op school. Hierbij hoort ook de ouderparticipatie. Dat wil zeggen: de actieve deelname van ouders aan schoolactiviteiten.

Bij het kennismakingsgesprek zal o.a. gevraagd worden of u tijd en zin heeft om wel eens mee te helpen bij activiteiten op school. Hierbij kunt u denken aan het helpen tijdens de Koningsspelen, hulpouder bij het lezen of mee gaan met de herfstwandeling. Zonder de hulp van ouders wordt het heel lastig om activiteiten te organiseren. We vinden het dan ook fijn om te merken dat er regelmatig hulp is bij het organiseren of uitvoeren van een activiteit.

OR

Mocht u het leuk vinden om met regelmaat te helpen bij het organiseren van activiteiten, dan zou de Ouderraad (OR) misschien wat voor u kunnen zijn. U kunt dan contact opnemen met Marie- José Oudijn.

MR

Zou u mee willen denken over het beleid van school en een adviserende rol willen hebben dan is de Medezeggenschapsraad (MR) wellicht iets voor u. U kunt dan contact opnemen met Linda van Delden.