/Schooltijden
Schooltijden 2018-11-05T08:05:27+00:00

Op onze school hanteren we een continurooster met 5 gelijke dagen van 8:30 – 14:00 uur.
De school start in de ochtend om 8:30 uur. We verwachten de kinderen dan in de klas. Daarom gaat de deur al om 8:20 uur open.

De kinderen hebben rond 10:00 à 10:30 uur een kwartier pauze. Voor of na deze tijd wordt er in de klas wat gedronken en fruit gegeten, terwijl de meester of juf voorleest.

Rond 12:00 uur is er een middagpauze van tevens een kwartier en kan er daarvoor of daarna worden gegeten en gedronken tijdens het kijken van educatieve televisie.
U zorgt als ouders zelf voor de kleine pauzehap, de lunch en het drinken.

Bij de kleuters hebben de kinderen langer de tijd om te eten en te drinken.
Bij de start van groep 3 is het even wennen voor de kinderen om sneller te eten en te drinken. Daar houden we rekening mee.

De kleuters spelen buiten op het eigen kleuterplein. De leerkracht of onderwijsassistente houdt toezicht op dit plein.

Tijdens de pauze zijn de groepen 3 t/m 8 tegelijk op het plein en het gemeenteplein.
Een aantal teamleden houdt dan toezicht op de kinderen. Ze dragen daarbij een geel KiVa- hesje, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn en kinderen weten bij wie ze moeten zijn als er iets aan de hand is.
Tevens zijn ‘s middags de pleinhelden actief op het plein. Pleinhelden zijn kinderen die helpen met het klaarzetten van spelletjes, deze spellen begeleiden en helpen bij het oplossen van eventuele conflicten tussen kinderen.